Alles wat je wilt weten van Sushi restaurants in Amsterdam

Alles wat je wilt weten van Sushi restaurants in Amsterdam

Amsterdam heeft een zeer grote verscheidenheid aan Sushi restaurants

Er zijn in Amsterdam heel veel sushi restaurants te vinden. Teveel om hier allemaal op te noemen. Maar wij geven hier graag een overzicht van de verschillende soorten Sushi restaurants die Amsterdam te bieden heeft met daarbij de belangrijkste kenmerken.
 

Sushi met ster:

In een van de luxere hotels van Amsterdam is een bekend Japans restaurant gevestigd. Het bijzondere aan dit Japanse restaurant is dat het bekroond is met een Michelinster. Het restaurant heeft een authentieke sfeer en biedt zowel privé kamers als een Tatami ruimte. Zowel de keuken als de sfeer doen je geloven dat je in Japan bent.

Even verderop vindt je in de populaire Amsterdamse wijk de Pijp een top restaurant waarbij persoonlijke aandacht en deskundig personeel uitstekend samengaan. Dit restaurant is niet alleen populair door zijn heerlijk e menu's en uitstekende gerechten maar ook door zijn uitgebreide Sake Bar.

Meer in het oude centrum zijn een aantal Japanse restaurants te vinden die naast Sushi ook andere typische Japanse gerechten serveren. Deze restaurants onderscheiden zich van eerst genoemde restaurants doordat ze iets voordeliger zijn qua prijs en qua sfeer meer ontspannen zijn. Je zou kunnen zeggen; 'minder stijfjes'.  
 

Sushi met masterclass:


Zoek je iets bijzonders en wil je echt een avondje uit kies dan voor een Sushi restaurant met een sushi masterklas. Het menu hier is zorgvuldig samengesteld en wordt aan tafel bereid met aandacht voor temperatuur van de ingredienten en het gebruik van echte wasabi. Een unieke ervaring, naast heerlijk Sushi eten, in Amsterdam.  
 

Sushi bar:


Zoek je nog meer een ontspannen sfeer dan heeft Amsterdam ook de mogelijkheid om heerlijke Sushi te eten in diverse Sushi bars. Amsterdam kent diverse laagdrempelige sushibars die ook afhaal- en bezorgdiensten bieden. Hun menu's bieden naast de traditionele gerechten ook gerechten als zoals sashimitaco's en hartige pannenkoeken met tonijn en truffelsaus. Maar ook de Sushi bars met een roterende sushiband waar je zelf sushi en andere gerechten kunt bestellen zijn te vinden in Amsterdam. Vaak heel lekker en een betaalbare Japanse eet ervaring met goede kwaliteit en ook een leuke sfeer​. Kortom deze restaurants bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Amsterdam is voor toeristen een leuke en mooie stad met veel en diverse horeca. Wees daarom niet verbaasd als je soms even moet wachten. Lange wachtrijen ontstaan door de drukte en grote vraag in combinatie met een lage personeelsbezetting.  
 

Sushi maar dan anders:


Zoek je een keer iets heel anders dan is het een leuk idee om naar Amsterdam-West, de Foodhallen, te gaan. Ook hier kan je heerlijk Japans eten;  een brede selectie van sushi, sashimi en klassieke Japanse gerechten. Het is zowel bij locals als toeristen populair en biedt zitplaatsen binnen of afhaalservice​ .

Zo zie je maar Amsterdam biedt, als het gaat om Japanse / Sushi restaurants, een breed scala van super chic tot een gezellige sushi bar.

Reserveren is altijd aanbevolen.

Reserveer vandaag nog een tafel bij Otaru Sushi Restaurant Amsterdam. Geniet ervan!