5 redenen waarom je wilt eten in Japans restaurant Otaru Amsterdam

5 redenen waarom je wilt eten in Japans restaurant Otaru Amsterdam

5 redenen waarom je wilt eten in Japans restaurant Otaru Amsterdam

Otaru is niet zomaar een restaurant. Otaru is een authentiek, traditioneel Japans restaurant in het Centrum van Amsterdam. Bij Otaru kan je terecht voor een uitgebreid diner, een heerlijke lunch of gewoon even gezellig tussendoor. 

Authentiek
De Japanse keuken is een bijzondere keuken. Gerechten worden met oog voor detail gemaakt en geserveerd. De smaakbeleving van de Japanse keuken is uniek. De Japanse keuken kent verschillende technieken en tradities. De ingredienten zijn altijd vers, zo hoort het in de Japanse keuken. Bij Otaru weten de koks precies hoe de Japanse keuken in elkaar zit. Het menu biedt een keuze aan authentieke en bijzondere Japanse gerechten.

De menukaart
De menukaart van Otaru is zeer uitgebreid. Natuurlijk bieden we vis en vlees maar ook de vegetarische en veganistische gasten zijn bij ons van harte welkom. Als het gaat om Sushi is de keuze zeer uitgebreid maar zoals al aangegeven; Otaru is meer dan een Sushi restaurant. De kaart toont dan ook diverse uitgebreide Japanse gerechten en Japanse nagerechten. Wat te denken van geroosterd sesam ijs.

Correcte en zeer vriendelijke medewerkers
Al bij binnenkomst word je bij Otaru ontvangen door vriendelijke medewerkers die zichtbaar blij zijn met jouw komst. Of je nu komt lunchen, dineren of gewoon iets halen dat je thuis lekker wilt opeten, je voelt je altijd welkom. De medewerkers kennen de Japanse keuken en adviseren dan ook graag zonder opdringerig te zijn. Ze houden van de Japanse gerechten en hebben er duidelijk plezier in om u te laten kennismaken met de veelzijdigheid van de Japanse keuken.

Gezellige inrichting en een goede sfeer
Otaru biedt precies de juiste mix tussen een gezellig Japans eetcafé en een luxe Japans restaurant. De inrichting is netjes, sfeervol, een beetje authentiek zonder overdadig te zijn. Af en toe een leuk Japans detail is subtiel aanwezig, Binnen Otaru kan je prima een plekje vinden als je met een groot gezelschap bent maar ook als je gezellig even met 2 wilt bijpraten. 

Kwalitatief gewoon heel goed.
Bij Otaru is de kwaliteit uitstekend. Goede en verse ingredienten, heerlijke verse vis en groenten die kraken van versheid. De beste gerechten kan je alleen maken met de beste ingrediënten, daarom zijn we bij Otaru kritisch en selctief als het gaat om onze leveranciers. En dat proeft u bij een bezoek aan ons restaurant.

Kortom: Otaru is het leukste Japanse restaurant van Amsterdam dankzij de kwaliteit, de sfeer, de medewerkers, de menukaart maar bovenal dankzij het feit dat het gewoon een leuk authentiek restaurant is.